Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász, kozmetológus, venerológus és klinikai onkológus vagyok.

1978-ban születtem Debrecenben, azóta is itt élek. Már kisgyerekként orvos szerettem volna lenni, minden vágyam a beteg emberek gyógyítása volt, ami azóta is megmaradt. Az egyetemi évek alatt és az orvoslással eltöltött évek során a gyógyítás mellett a bőrsebészet és az esztétikai kezelések is érdekelni kezdtek.

2003-ban diplomáztam summa cum laude minősítéssel a Debreceni Egyetem Általános Orvos Karán. A diploma megszerzését követően a Debreceni Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján helyezkedtem el, ahol azóta is dolgozok egyetemi tanársegédként. 2008-ban kiváló minősítéssel szakvizsgáztam bőrgyógyászatból, majd 2014-ben klinikai onkológiából. 2008 óta a Webbeteg.hu bőrgyógyász orvosszakértője vagyok, számos cikkel segítettem már az olvasókat, illetve a betegek kérdéseikre is választ kaphatnak tőlem.

2010-től 2014-ig a Sensolite Gyógycentrumban magánrendeltem. 2012-ben “Drakula-terápia” (PRP) és az alsó végtagi varikozitás ellátásában használatos mikroszkleroterápiás elméleti és gyakorlati tanfolyamon vettem részt. 2012-ben és 2013-ban több alkalommal BOTOX (glabella, szem köli terület  és homlok, illetve axillaris hyperhidrosis kezelése) és hialuronsav (teljes arcfiatalítás) kezeléseket tanultam, kiváló eredménnyel teljesítettem.

2013-tól 2016-ig a Debreceni Egyetem Orvos Esztétikai Centrumban végeztem lézeres esztétikai beavatkozásokat (anti-aging kezelések, arci és alsó végtagi értágulatok, pigmentfoltok eltávolítása, szőrtelenítés, jóindulatú elváltozások lézeres eltávolítása), Nd:YAG, Erbium YAG lézerekkel és IPL-el.

2016-ban született a kisfiam, 2017-ben a kislányom, akik miatt egy ideig nem dolgoztam.

Több tudományos társaság aktív tagja vagyok: Magyar Dermatológiai Társulat, Cutan Lymphoma Munkacsoport, Égési Egyesület, Magyar Onkológusok Társasága.

PhD fokozat megszerzése folyamatban van sebgyógyulás témakörben.

Rendszeresen látogatok hazai és külföldi kongresszusokat a tudásom állandó bővítéséért, illetve részt veszek a legújabb esztétikai kezelési lehetőségeket bemutató gyakorlati kurzusokon is. A Bőrgyógyászati Klinikán végzett munkám is megköveteli a legfrissebb szakirodalmak olvasását és a naprakész tudást, melyet pácienseim kezelésében szeretném kamatoztatni. 

Várom szeretettel!